„ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!”. Este apelul unei inițiative private care are ca scop identificarea unei zone care să fie declarată Destinatia Anului 2021 în Romania.

Proiectul și concursul este organizat de Sorin Lapusan, administratorul postului de televiziune Prima TV, și de Mihai-Constantin Barsan, administratorul companiei care deține marca înregistrată „Destinatia Anului”, respectiv site-ul www.destinatiaanului.ro.

Proiectul își propune să identifice șase destinații din România, care să concureze în finala pentru titlul de Destinatia Anului 2021 în Romania. Acestea vor fi propuse de public până pe 4 iunie. Destinația câștigătoare va fi anunțată pe data de 4 septembrie; aceasta va fi aleasă de un juriu 50% + votul publicului 50%.

Potrivit regulamentului, o destinație poate fi o comună, un oraș, sau o regiune geografico-istorică mai mică decât un judet, cuprinzând câteva comunități locale sau/și parcuri naturale, de pe teritoriul României. Nu sunt eligibile județe sau provincii istorice, de tipul „Transilvania”, „Dobrogea”, „Banat” sau regiuni mai mari decât un județ.

Proiectul a debutat în 2020, iar prima destinație a anului, desemnată de nouă bloggeri de travel, a fost Țara Făgărașului.

Voi ce loc credeți că merită să fie numit Destinația Anului 2021 în România? Lasă-ne răspunsul tău în comentarii și un scurt argument.

Vă invităm să ne urmăriți pe Facebook și pe Instagram. Astfel, vom deveni o comunitate. Mulțumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *