Tripadviser a anunțat lista celor mai bune hoteluri din lume, în baza voturilor membrilor săi. Astfel, 25 de hoteluri din lume „best of the best” au primit calificativul de cel mai bun hotel din lume pentru anul 2021. Aici găsiți o listă cu 11 cele mai bune hoteluri din lume, precum și cât costă cazarea pentru o noapte în fiecare dintre ele:

1. Hotel Colline de France

Gramado, Brazilia

Hotel Colline de France interior

Așadar, cel mai râvnit hotel din lume se află în Brazilia. Hotel Colline de France (foto principală) se află pe primul loc în topul Tripadvisor Traveler’s Choice. Fondatorii spun că și-au dorit să aducă prin acest hotel Europa în Brazilia. Locația este fermecătoare, exuberantă, elegantă, ceea ce o face perfectă pentru cupluri.

PREȚ: o noapte la Hotel Colline de France costă între 800-820 RON.

2. THE OMNIA

Zermatt, Elveția

the omnia elvetia preturi hotel
Foto: ©christiangrund.ch

La o altitudine de 1.600 de metri, înconjurat de munți, păduri dense de pini, pajiști cu flori alpine și vârfuri maiestuoase de gheață eternă, Hotelul The OMNIA este de-a dreptul captivant. Oamenii sunt invitați să vină „cu un pas mai aproape de soare, lună și cer”. Noțiunea timpului se pierde aici – contează doar simțurile. Apropo, la acest hotel camerele nu sunt numerotate.

PREȚ: între 2.600 și 2.800 RONI pe noapte.

3. Sani Dunes

Halkidiki, Sani, Grecia

Sani Dunes Resort
Foto: Facebook/Suni Dunes Resort

Mult mai aproape decât Brazilia, o vacanță la hotelul de 5 stele Sani Dunes poate deveni ușor realitate. Este o destinație șic, unde stilul contemporan se combină perfect cu eleganța mediteraneană. Oferă spa exclusivist, plajă privată și piscine mari. Oaspeții au la dispoziție terenuri de tenis, volley de apă și soccer. Singura problemă ar fi că este aproape imposibil să mai găsești o cameră liberă. Nici Booking, nici Tripadvisor nu au oferte de preț pentru această unitate.

PREȚ: Nu există oferite de preț pentru această unitate. Solicitați de la hotel informații despre disponibilitate.

4. Kandolhu Maldives

Atolul Ari de Nord, Maldive

hotel North Ari Atoll Maldive
Foto: Tripadvisor

Kandolhu Maldives este acea locație unde totul este în strânsă legătură cu perfecțiunea. Acel loc în care visezi să ajungi măcar o dată în viață. Pentru apa cristalină, pentru izolare și acea perfecțiune pentru care nu avem un superlativ, de aceea îi spunem paradis. Oaspeții acestei locații au la dispoziție numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber, fie că e pe apă sau sub apă. Iar cei care se plictisesc de oameni, pot înota cu broaștele țestoase. Aici se servesc cele mai bune vinuri din lume, iar femeile pot alege produse de îngrijire organice realizate din alge recoltate manual.

PREȚ: O noapte costă între 2.500 și 3.000 RONI.

5. Achtis Hotel

Afitos, Grecia

Achtis Afitos top hoteluri din lume
Foto: Booking.com

Achtis este un hotel de 4 stele de o eleganță frapantă. A devenit apreciat și pentru piscinele sale și micul dejun oferit gratuit turiștilor. Este o unitate mică, înconjurată de verdeață, ceea ce creează o atmosferă intimă, așa că aici se vor simți bine chiar și cei mai introvertiți turiști. Afitos este un mic sătuc șarmant, aflat pe brațul Kassandra al peninsulei Halkidiki, ceea ce îl face ușor accesibil cu mașina. Singura problemă este că hotelul pare să fie full până cel puțin în luna septembrie.

PREȚ: Nu există oferite de preț pentru această unitate. Solicitați de la hotel informații despre disponibilitate.

6. Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve

Kedewatan, Indonesia

top hotel indonezia mandapa
Foto: Booking.com

Situat de-a lungul râului Ayung, în inima culturală și spirituală a Bali, hotelul exclusivist promite să fie destinația ideală pentru colecționarii de experiențe. Oaspeții au la dispoziție 35 de apartamente și 25 de vile cu piscină privată și veere către terasele de orez, patru concepte unice de luat masa, inclusiv mese exclusiviste și un centru spa și de fitness restaurativ. Unitatea mai dispune de o grădină organică, o fermă și o cabană educativă pentru copii, bazată pe natură. Ce putea fi mai bun decât atât? Poate doar prețul.

PREȚ: Tariful pe noapte pornește de la 3.000 RONI

7. The Legian Bali

Seminyak, Indonesia

legian bali top hotel pret
Foto: Tripadvisor

Legian Seminyak, Bali, este un hotel exclusivist, amplasat în grădini tropicale amenajate, oferind vederi de neegalat asupra Oceanului Indian. Frumos integrat în grădini amenajate și iazuri de lotus, hotelul dispune de 66 de apartamente orientate spre mare, oferind servicii premium. În plus, acest hotel își cucerește clienții prin confidențialitate și discreție.

PREȚ: prețul pornește de la 1.500 RONI pe noapte.

8. Hotel Gardena Grodnerhof

Oltretorrente, Italia

hotel gardena grodnerhof tripadvisor

Situat într-o locație liniștită în centrul Ortisei din Dolomiți, acest hotel de lux de 5 Stele reprezintă o evadare încântătoare pentru vacanțe relaxante și revitalizante. Toate cele 54 de camere și apartamente dispun de balcon sau terasă. Oaspeții au la dispoziție spa, piscină interioară și cadă cu hidromasaj în aer liber, saună și zone de relaxare, spa pentru femei, centru de fitness și zonă de înfrumuțesare. Nenumărate activități de agrement și sport sunt disponibile în fiecare anotimp al anului.

PREȚ: de la 370 de EURO, micul dejun inclus.

9. Tulemar Bungalows & Villas

Manuel Antonio, Costa Rica

tulemar bungalows villas tripadvisor
Foto: Booking.com

Cu o vedere impresionantă asupra Pacificului, acest resort de 5 stele propune căsuțe individuale, inclusiv doar pentru cupluri. Comparată cu restul locațiilor din top, această unitate are un preț ceva mai pământesc. 150 de Euro pe noapte și visul costarican, într-o unitate de excepție, nu mai este imposibil.

PREȚ: Numai Booking mai afișează prețul pentru această unitate, care începe de la 159 de Euro pe noapte.

10. Hacienda Beach Club & Residences

Cabo San Lucas, Mexic

hacienda-beach-club-residences top hoteluri

Hacienda Beach Club & Residences este situat în inima Cabo San Lucas pe plaja Medano. Din bazinele generoase ale complexului nu mai aveți decât un pas până să intrați în apele azurii ale Pacificului. Serviciile premium garantează experiențe inegalabile.

PREȚ: prețul pentru o noapte variază de la 2.100 până la 2.400 RONI pe noapte.

11. Club Prive by Rixos Belek

Belek, Turkey

hotel belek preturi
Foto: Club Prive by Rixos Belek

Club Prive by Rixos este noul produs de tip boutique al brandului Rixos Hotels. Cu o nouă abordare a vacanței, Club Prive by Rixos oferă o experiență mai naturală, mai caldă și mai autentică.

PREȚ: pe platforma Booking mai puteți rezerva acest hotel, dar numai pentru cel puțin 4 nopți. O vilă pentru 5 persoane cu 3 dormitoare, cu pachet All-inclusive vă costă 13.500 EURO.

Întregul clasament cu cele mai bune hoteluri din lume în anul 2021 îl puteți vedea aici.

Comments are closed.