Salutare,

gps-signal-lost a apărut din dorința de a împărtăși cu iubitorii de călătorii experiențele noastre. După cum sugerează și denumirea aleasă, ne place să călătorim cu mașina: să ne deconectăm de cotidian – și uneori de GPS 🙂 Suntem Ion și Irina, ambii jurnaliști de meserie și temporar ne aflăm în Sibiu, România.

Credem că putem aduce o valoare adăugată bloggingului de travel prin detașarea de turismul de masă. Prin promovarea călătoriilor responsabile și cu sens. De asemenea, ne-am propus să ne concentrăm atenția nu doar pe destinații, dar și pe unitățile de cazare. Cabane, căsuțe izolate în munte sau în pădure, hoteluri no waste, prietenoase cu mediul, despre toate vom scrie pe blog.

Inițial ne-am propus să promovăm România și obiectivele sale turistice și culturale. De aceea, veți găsi mai multe informații anume de aici. Toate articolele vor fi traduse în limbile rusă și engleză, iar pe viitor – și în germană. Din punctul nostru de vedere, România este încă puțin cunoscută în lume. Mai ales în spațiul estic, unde există mai multă dezinformare, ceea ce creează o impresie denaturată despre ce reprezintă România de fapt. Dar pentru că ne place să călătorim și în afara României, ne-am gândit să povestim și despre destinațiile alese de noi. Bine ați venit!